شفای افسردگی

نشریات انجمن افسردگان گمنام

 

… ما می توانیم از امروز شروع کنیم  زندگی خود را پیش ببریم. این تنها در زمانی است که ما شروع به تجربه سلامتی و شفای برنامه، یادگیری قدمها و سپس بازگشت هفته به هفته به جلسات کرده باشیم.  در آن زمان  و فقط پس از آن است که می خواهیم این پیام امید را  به کسانی که هنوز رنج می برند هدیه بدهیم. اغلب کسانی که بیشتر آسیب دیده اند ،کمتر میل به ترک  کردن جلسات هفنگی و ایجاد این باور که بدون جلسات بهبود خواهند یافت را دارند . آنها فقط باور کرده اند که  به احتمال زیاد  اتفاقات بدی  برایشان می افتد. البته این همان جایی است که آنها اشتباه می کنند. افسردگی آنها همچنان به آنها اطلاع می دهد که هر کاری هم که بکنند مهم نیست یا هر اقدامی که از طرف خود انجام دهند، به نظر می رسد هیچ تسکینی در پی   نخواهد داشت . به یاد می‌آورم زمان‌هایی را که به دو آقا اطلاع دادم، هرکدام در زمان‌های مختلف در یک بازه زمانی دو هفته‌ای به برنامه ما بیایند و آن را امتحان کنند تا ببینند آیا ممکن است احساس متفاوتی داشته باشند یا نه.  من به آنها گفتم تقزیبا ، همه کسانی که به گروه ما آمدند اغلب  پس از مشارکت فعال در برنامه  احساس بهتری داشتند. هر دو دعوت مرا رد کردند.

در طول یک ماه بعد هر دو  خودکشی کردند.  آنهامرگ را بر امکان زندگی ترجیح دادند.  یکی از آن مرحومها به من گفت که با رفتن به یک جلسه چه چیزی عایدش میشود؟ملاقات یک دسته از افراد افسرده؟ او مگربه اندازه کافی افسرده نبود؟ به یک معنا حق با او بود.

 

اگر یک فرد افسرده به یک جلسه افسردگان گمنام برودو آنها فقط در مورد افسردگی خود صحبت کنند، بله، فکر می کنم این باعث غم و اندوه بیشتر در شخص شود.  اما اگر این ، یک جلسه افسردگان گمنام  باشد که در آن در مورد ماهیت روحانی برنامه صحبت می شود و  در آن شروع به زندگی و صحبت در مورد آن راه حل، یعنی تمام آنچه که در اصول پیشنهادی دوازده قدم  وجود دارد میکنند ، قطعاً کمک مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.  ما در راه حل زندگی می کنیم نه مشکل . اگر به یکی از جلسات  رفتید و آنجا چیزی جز صحبت از افسردگی نشنیدید و نیز چیزی در مورد روحانیت برنامه نشنیدید، در این صورت ممکن است به یک جلسه اشتباه رفته باشید. خوبی یک جلسه افسردگان  گمنام این است که بسیاری از شرکت کنندگان در آن پله از بهبودی خود هستند که حامی دارند، از ابزارهای برنامه استفاده می کنند و دید مثبتی نسبت به خود، جهان و آینده خود پیدا کرده اند. این برنامه  برای آنهایی از ما که روزانه با افسردگی زندگی کرده‌ایم و می‌دانیم که ناامیدی ، روز به روزِما را درگیر می‌کند. برای کسانی  از ما که اساساً به داروها و درمان ها وابسته شده ایم و هیچ آرامشی پیدا نکرده ایم –  در واقع مکان خوبی برای رسیدن است. برای کسانی  از ما که شهامت ماندن داریم و به کمک نیاز داریم، این ایمان و تلاش شخصی مان به مرور زمان نتیجه خواهد داد.

 

 

 

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *